Enter your keyword

Targeta per al dia del pare

Targeta per al dia del pare

Ja tens escollit el regal per al dia del pare? Si és així, pot ser que estiguis pensant a acompanyar-ho amb una targeta ben xula que digui que el teu pare és el millor del món mundial. Per això us proposem aquesta idea perquè feu les vostres targetes, perquè no hi ha millor regal que un totalment personalitzat i fet per nosaltres mateixos. A més, servirà perquè els nens s’entretinguin fent-la …

Què us sembla sorprendre a papà amb una original targeta de felicitació en 3D? Amb un material tan senzill com la cartolina podem aconseguir creatives targetes per regalar. Només heu d’imprimir-la i muntar-la.

Us deixo el pas a pas per si voleu fer-la a casa.

Material

– 2 cartolines (o 1 cartolina i 1 paper decorat)
– regla
– cúter
– tisores
– cola

Pas a pas

1 – Descarreguem la plantilla de la targeta i la imprimim a una de les cartolines
2 – D’una banda retallarem la plantilla i per un altre els diferents motius de la nostra targeta (us hem preparat un recopilatori de les coses que més els agraden als papàs 😉 )
3 – Amb el cúter retallarem totes les línies verticals de la plantilla. La resta de línies són per doblegar, les línies contínues s’han de doblegar cap a dins i les discontínues per fora formant així diferents “graons”
4 – Una vegada tenim tota l’estructura muntada l’enganxarem a l’altra cartolina que ja haurem tallat a la mida de la nostra targeta. Abans de seguir hauríem de provar que la targeta s’obre i es tanca correctament
5 – Ara només falta enganxar els motius als “graons” i decorar una mica la portada de la targeta


Finalment només hem d’encarregar-nos de pensar un bon motiu pel qual el nostre pare és el millor de tots i escriure-ho … però això serà el més fàcil, no?