Enter your keyword

Talonari vals Sant Valentí

Talonari vals Sant Valentí

No sóc molt fan del dia de Sant Valentí (sóc més de Sant Jordi) però haig de reconèixer que no he pogut resistir-me a fer un petit regal DIY per al dia dels enamorats. Pensant en alguna cosa que fos senzilla i que servís de regal, he fet un talonari de Sant Valentí per imprimir amb el qual segur que dibuixaràs un somriure a la cara de la teva parella.

La idea consisteix a imprimir un talonari amb 9 vals o cupons per regalar a la teva parella, 8 d’ells estan llestos per “bescanviar” i l’últim està en blanc, d’aquesta forma es pot adaptar als gustos de la teva parella.Per preparar el talonari, no necessiteu res més que unes tisores, punxó i grapadora. Bé, i el PDF imprès, clar. Podeu imprimir-ho en qualsevol tipus de paper, però jo us recomano que utilitzeu almenys cartolina per a la portada i contraportada perquè li donarà més consistència al talonari.

Una vegada tinguem tots els materials els passos que hem de seguir són els següents:

1- En primer lloc imprimirem els talons


2- Una vegada haguem imprès els vals els retallarem


3- Quan tinguem tot retallat podem fer una línia a tots els vals (a la portada i contraportada no) i amb un punxó fer alguns foradets perquè sigui més fàcil arrencar els vals del talonari. Jo no ho he fet perquè no trobava el punxó (ja sabeu … ho tinc tot tan ordenat), però recomano que ho feu … queda més “professional”

4- Finalment, es grapen els vals i es posa una mica de washitape perquè no es vegin les grapes … i llest! regal acabat

Què us ha semblat aquest talonari de Sant Valentí per imprimir? Amb aquests vals s’han acabat les excuses de “no sabia què regalar-te” o “no he tingut temps per comprar-te res”. Això sí, quan la teva parella vulgui canviar algun val o cupó cal complir el que posa en ell, en cas contrari el val… no val

Espero que passeu un bon cap de setmana i un feliç dia de Sant Valentí!