Enter your keyword

Taller solidari … producció de Candelas

Taller solidari … producció de Candelas

Taller solidari … producció de Candelas

Aquest dissabte va ser un dia molt especial …

el nostre primer taller solidari!!!

Com ja us vaig explicar en aquest post volíem col·laborar amb aquest projecte d’una forma molt activa i … què millor manera que amb un taller per a fer la nostra pròpia producció de Candelas?

Primer de tot agrair a les nostres amigues per venir a col·laborar en aquest projecte tan bonic. Algunes no van poder venir per tema d’horaris però com és un taller que anirem repetint no dubto que podrem quadrar agendes.

Al matí vam estar preparant material perquè la producció fos més ràpida, jajaja. Creia que havíem tallat massa material i que ens quedaria per a un altre taller, però les noies no només van fer un munt de polseres sinó que es van emportar material per fer a casa, a més d’unes quantes polseres que elles mateixes van comprar aquella tarda. Gràcies també als nois que es van unir una estona amb nosaltres i van voler així col·laborar en el taller.
En aquests dies ja hem recaptat gairebé 100€ que es destinaran íntegrament a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues del Llobregat. GRÀCIES PER COL·LABORAR AMB NOSALTRES.

Compra una “Polsera Candela” … AJUDA’NS A AJUDAR