Enter your keyword

“Roserhandmade”, roba amb inspiració

“Roserhandmade”, roba amb inspiració

“Roserhandmade”, roba amb inspiració

Quan buscàvem productes per a la botiga teníem clar que volíem un racó dedicat a la moda però havia de ser diferent de l’oferta de les altres botigues, per la qual cosa ens vam posar a buscar dissenyadors joves amb propostes diferents i atractives.

“Frescor, naturalitat i harmonia de color” així defineix Roser la marca de roba que va crear fa uns anys a Barcelona, Roserhandmade. En el seu petit taller del barri de Gràcia, Roser dissenya, serigrafia i cus a mà cada peça. Combina colors, textures i dibuixos que es plasmen en bonics dissenys.


“Una col·lecció diferent de peces fetes a mà, des d’una perspectiva única i original. Una expressió d’alegria i diversió que juga amb molt diverses tècniques, materials i teles, de molt diferent procedència.

Treballant constantment en noves idees, a donar forma a nous elements i transmetre en cada peça un missatge únic, dirigit a aquelles persones que sentin portar-ho.

La inspiració per crear cada col·lecció neix en un moment concret i es dóna de forma natural, ja sigui inspirada en algun moviment artístic, en la naturalesa o en les persones mateixes. Sempre en constant evolució, buscant noves idees i integrar una línia pròpia, de confort i calidesa en cada peça.”


El millor és que cada peça és diferent a les altres. És impossible resistir-se a provar-te algun dels seus models … segur que et quedes amb alguna cosa!