Enter your keyword

Roba molt … “singular”

Roba molt … “singular”

Roba molt … “singular”


Els detalls marquen la diferència! … una frase que defineix molt bé a Singular Barcelona. Aquesta marca sap jugar amb la senzillesa, fent-li una volta de rosca, i creant alguna cosa nova, singular.

Amb la roba, tot és qüestió de gustos i estils. La roba de Singular Barcelona és, en general, senzilla i sòbria, però amb un toc de modern i desenfadat. Abstenir-se ultramodernes, extravagants o pijas, jejeje.

Aquesta marca de roba va néixer en ple cor de Gràcia, un dels barris amb més carisma de la ciutat de Barcelona, ja fa alguns anys i des de llavors no han deixat de sorprendre’ns amb els seus dissenys i el seu bon gust. Colors concordes amb els teixits sempre buscant la singularitat.


Ells es defineixen com “… una marca que ofereix col·leccions tèxtils confeccionades en teixits naturals com a cotó o lli, utilitzant també altres teixits avançats que aporten creativitat i frescor. Les nostres peces combinen la qualitat dels teixits amb línies innovadores, destinades a un públic que busca la comoditat sense renunciar a un disseny actual. Tractem de cuidar els nostres productes fins a l’últim detall, donant-los un toc personal i SINGULAR.”La nova col·lecció primavera-estiu és com sempre “singular” … peces senzilles i còmodes però amb un disseny que no et deixa indiferent.