Enter your keyword

Regala diners de forma original

Regala diners de forma original

Regalar diners és una cosa molt freda, però si ho fem d’una manera original segur que es transforma en una agradable sorpresa.

Quantes vegades ens han regalat diners i hem pensat “Quin regal més insuls!”? de vegades preferim diners per gastar al nostre gust, però encara així un bitllet donat en mà o en un sobre segueix sense tenir la màgia d’un regal embolicat amb el seu gran llaç.

Per això (i perquè és època de noces 😉 ), avui us proposo diverses idees per poder regalar diners d’una forma original i creativa.

MONEYGAMI

Suposo que ja coneixes la tècnica de l’origami (fer formes o figures amb paper), doncs ara et presento el “moneygami” que consisteix a fer el mateix només que en comptes de papers es fan servir bitllets de diners. No et sembla una idea divertida i entretinguda?


CAIXA DE BOMBONS … O NO

A qui no li agraden els dolços? Compra una caixa de bombons i deixa algunes càpsules de paper lliures per posar els diners. Hauràs de fer un sacrifici i menjar-te els bombons que no utilitzis per al regal, ànim i sigues fort!!!


MACARRONS PLENS DE “BITLLETS”

Aquesta idea és molt fàcil de fer però molt divertida i totalment fora del comú. Per a ella us recomano comprar uns macarrons més grans perquè sigui més fàcil introduir els bitllets.


PAQUET DE KLEENEX … REUTILITZAT

Aquesta idea és molt recomanable per a regals en grup ja que ens podem ajuntar amb molts diners i és una forma divertida de presentar-ho. Enganxa amb cel·lo els bitllets entre si i fes un rotllo amb ells, introdueix-ho a la caixa de kleenex i deixa un apuntant pel forat … ara només falta anar tirant d’ell.


TARGETES

Aquesta idea és molt simple, pots comprar una targeta ja feta o si t’atreveixes fer-la tu mateix. Després poses els diners dins i adornes amb llaços, feltre o altres objectes. Si ho desitges pots decorar la targeta amb una temàtica que li agradi a la persona que l’hi vas a regalar, per exemple: el cinema, la música, la naturalesa …


Avui us hem deixat els passos perquè des de casa pugueu fer un bonic sobre moneder per al vostre imminent regal de noces, jajaja. Us hem preparat 3 plantilles de sobre amb diferents estampats i 1 plantilla en blanc perquè decoreu al vostre gust. Per descarregar-les fes clic aquí.

1 – Imprimeix en una cartolina la plantilla que més t’agradi.
2 – Doblega la plantilla per les línies imaginàries que uneixen les línies del mateix color.
3 – Retalla el contorn del sobre.
4 – Fes el tall de la ranura del tancament situat en el senyal de la línia de punts.
5 – Enganxa les pestanyes ombrejades amb cola.

Ja solament queda ficar-li els diners i gaudir d’un fabulós dia de noces!!!!!