Enter your keyword

Quí està darrere

Hola sóc la Lídia, una informàtica reciclada en crafter, amant de les coses boniques i de la vida, m’encanta fer regals i cuidar tots els detalls.

Com vaig arribar fins aquí?

A casa sempre hem estat emprenedors … els meus avis i els meus pares han tingut negocis propis, jo mateixa encara no havia acabat la carrera d’informàtica que vaig fer les meves pinitos com a autònoma. La vida dóna moltes voltes i després d’un temps de compaginar vida i treball (moltíssim treball) vaig tancar una etapa i vaig voler provar això de treballar per a un altre. Passaven els anys i el treball no em motivava però això sí, pagava les factures i sobretot els nostres capritxos … perquè entre un treball i un altre em vaig retrobar amb un vell amic d’estudis i comencem una vida plegats. El no tenir cap càrrega familiar fa que tinguis altres prioritats … i la nostra és la de viatjar i viure la vida.

Amb la crisi vaig passar a ser una parada més, la veritat és que va ser l’empenta que necessitava per tornar als meus orígens i deixar de costat la vida d’informàtic que tan poc m’apassionava. Em va semblar un moment perfecte per redirigir la meva vida i vaig decidir reobrir el negoci familiar i continuar amb el llegat que havia deixat la meva mare i abans que ella la meva àvia. Van ser moments de reinventar-se ja que encara que sempre he estat molt creativa ara tocava oblidar-se de la tecnologia i posar-se a treballar amb les mans.

I a poc a poc va anar sorgint la idea, donant-li un toc més craft i artesà però continuant amb l’essència del negoci familiar … una botiga de regals, una botiga on trobar productes diferents per a persones diferents. Des del principi apostem per l’artesania i pel producte local. Treballem amb algunes fundacions promovent així la compra social. També ens agraden els productes reciclats i ens hem apuntat al carro del DIY (Fes-ho tu mateix), fent tallers en el nostre local i creant una col·lecció de kits de manualitats amb tot el necessari per desenvolupar la creativitat i aprendre diferents tècniques.

Encara que jo sóc la cara visible de la tenda, Jesús (que segueix sent informàtic, però algun dia ho deixarà, hahaha) m’acompanya en aquesta nova etapa i va entrar de ple en aquest món d’un salt i sense paracaigudes. Ara m’ajuda en la gestió de la tenda, a la planificació dels tallers i en la creació dels nostres kits i, com a bon informàtic, m’ha fet una app per al control d’estocs de la botiga que em facilita la vida. Els diumenges anem de fires a veure tendències i a buscar nous artesans amb els quals treballar. Ens passem hores mortes en Instagram i Pinterest intentant trobar noves propostes que oferir.

I aquí estic al capdavant d’un món d’IDEES … una tenda a la qual cal venir amb temps, un lloc on trobar diferents propostes perquè els teus regals siguin d’allò més original podent triar entre una infinitat de possibilitats. Regals per a futures mamàs fets a mà amb molt amor, bijuteria artesanal feta en petits tallers, bosses i complements realitzats amb materials reciclats, productes de decoració personalitzats i un munt de kits de manualitats en els quals s’inclouen tots els materials per poder aprendre a realitzar diferents tècniques sense sortir de casa!!!

Si vols saber més sobre nosaltres i en què caminem embolicats ens pots seguir a Facebook o a Instagram, apunta’t a la nostra newsletter de tallers o passa a saludar-nos … ens encantarà poder ajudar-te en l’art de fer regals amb cor.