Enter your keyword

Óssos per als nens refugiats

Óssos per als nens refugiats

Fa uns dies Marta de 2nd Funniest Thing publicava un post amb un DIY molt especial. En ell podeu trobar el pas a pas per fer uns ossets per enviar als nens refugiats.

Fet amb amor va idear aquesta magnífica idea i l’ONG Acció Solidària serà l’encarregada d’enviar-los a Grècia. S’han proposat el repte d’enviar 1000(milions) d’ossetos.

Jo vull enviar uns quants i vaig començar l’altre dia amb un retal de tela que tenia. El procés és molt fàcil i encara que no sigui una crack amb la màquina de cosir no ha quedat malament del tot.

El retal en qüestió és una tela peluda que va sobrar d’una disfressa dels meus nebots. Tinc previst fer uns quants més per acabar-la. He afegit uns retals de feltre per fer la panxeta i el morro i uns botons per als ulls, al final m’ha sortit un petit Ewok que bé podria sortir en la següent pel·lícula de Star Wars.

Aquí us deixo unes fotos que vaig fer del procés.


La veritat és que ha estat molt fàcil i divertit fer aquest osset, però aquest en concret m’ho quedaré jo perquè no sé si us heu adonat però l’he cosit a l’inrevés, jajaja.

Us animeu a crear el vostre propi osset per enviar-ho als nens refugiats?