Enter your keyword

“Les volutes de Laura”, bosses i complements per a gent amb personalitat

“Les volutes de Laura”, bosses i complements per a gent amb personalitat

“Les volutes de Laura”, bosses i complements per a gent amb personalitat

Sempre m’han agradat les bosses. Durant els anys he anat “col·leccionant” unes quantes (no tantes com la meva amiga Ivonne que és la Imelda Marcos de les bosses però en versió cubana, jejeje). Però sempre han estat bosses molt pràctiques i una mica diferents. M’agrada sortir-me del convencional i encara que tinc algun dels típics de pell la resta tenen alguna peculiaritat … de tela amb espart, de feltre, de banderola …

Avui us presento unes bosses que des que vaig descobrir aquesta marca em tenen enamorada. Laura, decoradora de professió i gran amant del disseny gràfic i de la pintura decorativa, va decidir plasmar aquestes passions en el projecte Les volutes de Laura, una línia de complements i objectes de decoració plena de calidesa i de llum gràcies als seus dissenys originals i a l’ús de materials naturals.

Així defineix Laura el seu projecte:

“La meva inspiració és la naturalesa, les coses quotidianes, els objectes bàsics i propers. A partir d’aquesta idea o concepte, em centro en l’element principal de cada sèrie, la il·lustració en la majoria dels casos o el motiu decoratiu, que dibuixo i dissenyo jo mateixa. Una vegada tinc el motiu, combino colors i textures en teixits perquè la peça desprengui la sensació i imatge que busco.

Jo mateixa dissenyo els patrons i elaboro de forma artesanal cada peça. Les teles són sempre teixits naturals, cotó, lli, llana, cuir, depenent de la temporada.

Busco un altre concepte de bossa, funda, moneder, accessoris varis, detalls decoratius, peces que es porten diàriament en diferents moments o situacions i s’adapten al ritme de cadascun, intentant fugir del convencional. Un concepte diferent de bossa, per portar-ho sent tu mateixa.

En cada col·lecció hi ha una petita història, record, etapa, lloc, perquè per a mi és molt important que hi hagi un nexe o fil conductor en el qual es basen els diferents elements.”Tenen o no tenen personalitat?

A més a més de fer bosses i complements, la Laura també fa uns coixins decoratius que són una cucada.