Enter your keyword

Benvingut a un món d’IDEES, una botiga on trobaràs una cuidada selecció de productes de tot tipus. Materials per a les teves creacions, objectes de decoració, roba i complements, i un munt de productes diferents i divertits per regalar o “autoregalar-se”.
Petits i grans regals, alguns de fabricació pròpia com els nostres kits per acostar-te el món DIY a casa d’una manera fàcil i divertida, uns altres que provenen de petits tallers d’artesans que acaronen el seu procés creatiu com si d’un fill es tractés, uns altres amb un gran equip de dissenyadors darrere que busquen sempre sorprendre’ns i fer-nos feliços.
Productes diferents, dissenyats i creats amb amor i amb molta creativitat. Alguns fets a mà, uns altres reciclant materials, realitzats en fundacions … però tots amb la mateixa finalitat, que puguis trobar aquest regal especial per a aquesta persona especial.

No volem que vinguis a les classes a aprendre la “teoria” sinó que et vagis amb un “projecte” fet per tu i que puguis aplicar el que has après per fer molts més. A tot això, li sumem un ampli espai prenent un cafè amb galetes, escoltant la musiqueta que t’agrada, i compartint el teu temps amb gent com tu.

Algunes de les tècniques que pots aprendre amb nosaltres són punt, ganxet, costura i scrapbooking, encara que sempre estem experimentant noves disciplines.

Últims tallers