Enter your keyword

Imprimible festa Halloween

Imprimible festa Halloween


Ja sabeu que nosaltres som més de celebrar la castanyada però ja fa algun temps que la tradició i la festa s’uneixen la mateixa nit, suposo que a vosaltres us passa el mateix … decoració de Halloween mentre menges panellets i castanyes.

Si voleu a organitzar una festa a casa us proposo decorar-la amb aquests imprimibles que he preparat. Ja no teniu excusa per començar a preparar la vostra festa i crear un ambient d’allò més terrorífic.

El kit que us he preparat està compost per una garlanda, unes etiquetes i dos models de capsetes per llaminadures … i com no, també compta amb una divertida invitació. No fa falta molt de temps perquè us quedi una festa de Halloween d’allò més resultona.

Per fer la garlanda només heu d’imprimir i retallar la plantilla, fer un parell de forats en cada triangle, passar una corda per ells … i llestos!!! ja la teniu preparada per decorar qualsevol racó.


Si heu pensat a fer un detall amb llaminadures per als convidats us proposo un parell de models de capseta molt fàcils de muntar … imprimir, retallar i doblegar, així de senzill.


Una altra possibilitat és posar les llaminadures en bossetes i tancar-les amb les etiquetes del kit. Aquestes etiquetes i toppers també les podeu utilitzar per enganxar als gots, decorar palletes o per enganxar als pintxos que després es poden usar per decorar cupcakes, sandvitxos, …


I finalment us adjunto la plantilla d’un castell encantat que podeu decorar i fer servir d’invitació.

Espero que us hagi agradat aquest kit imprimible … segur que us quedarà una festa de Halloween d’allò més terrorífica.

Petons … i ens veiem en el proper post!!!