Enter your keyword

Kit fototransfer

22,00

La transferència d’imatges és una tècnica d’estampació amb la qual podem passar una imatge (fotografia, dibuix, …) des d’un paper a una altra superfície com a fusta, ceràmica, tela, cartró, etc. No peguem el paper, passem només la imatge, la polpa del paper es lleva quedant integrada la imatge en el suport. Podemos col·locar les imatges en multitud de suports i en aquest kit trobaràs tots els materials i les explicacions necessàries per aprendre a fer-ho.

KFOTOT. In stock 25 × 10 × 25 cm 0.300 kg , , . , , , , , , , , .

Description

Kit fototransfer

Amb el “kit  fototransfer” aconseguiràs crear detalls amb ànima … vols saber com?
La transferència d’imatges és una tècnica d’estampació amb la qual podem passar una imatge (fotografia, dibuix, …) des d’un paper a diferent suports. No enganxem el paper, passem només la imatge, la polpa del paper es treu quedant integrada l’imatge en el suport. Podem col·locar les imatges en multitud de suports i en aquest kit trobaràs tots els materials i les explicacions necessàries per aprendre a fer-ho. Amb la tècnica de la transferència d’imatges podràs decorar caixes, marcs de fotos, bosses de roba, tasses, samarretes … el que tu vulguis!
En aquest kit trobaràs tot el necessari per transferir imatges a qualsevol superfície. Les instruccions vénen il·lustrades amb gràfics explicatius perquè et sigui molt fàcil seguir-les … ja veuràs, no és gens complicat. També s’inclouen una sèrie d’eines que et serviran en els teus propers projectes. Amb aquesta tècnica pots transferir a qualsevol suport porós (fusta , cartró, tela, …) i amb una mica de pràctica també podràs fer-ho en superfícies no poroses (vidre, plàstic, …). A més de totes les eines i el medium per transferir, al kit incloem unes imatges ja impreses, una capseta de fusta i una bosseta de cotó per poder començar al més aviat possible a practicar.
Crea infinitat de projectes per a tu o per regalar. I si el kit és per regalar … recorda que amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i/o les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,3 kg
Dimensions25 × 10 × 25 cm