Enter your keyword

Kit fes una crema de mans

20,00

La nostra gamma de kits de cosmètica compta amb: hidratant facial, crema de mans, desmaquillant, aftershave i ungüents (petits blaus i cremades). Prepara’t perquè ha arribat el moment de fer la teva pròpia cosmètica.

KCREMAM. In stock 20 × 10 × 20 cm .5 kg . , , , , , , , , , .

Description

Kit fes una crema de mans

És possible fer a casa cosmètica natural de manera senzilla i barata? La resposta és sí i la tens en els nostres kits de cosmètica. Uns kits totalment naturals amb els quals et divertiràs i aprendràs fent les teves pròpies cremes. La nostra gamma de kits de cosmètica compta amb: hidratant facial, crema de mans, desmaquillant, aftershave i ungüents (blaus i cremades). Prepara’t perquè ha arribat el moment de fer la teva pròpia cosmètica. I si el kit és per regalar … recorda que amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Als nostres kits trobaràs la matèria primera i un manual d’instruccions per guiar-te en el procés de creació. Són uns kits DIY 100% naturals i vegans i, en la mesura del possible, utilitzem productes ecològics i de proximitat.
En el “kit fes una crema de mans” tens tot el necessari per fer la teva pròpia crema hidratant i reparadora per a les teves mans. Els nostres kits inclouen extractes d’herbes curosament escollides segons les seves propietats. Amb l’àloe vera hidratem i reparem la pell proporcionant-li suavitat i protecció i amb l’espígol millorem la curació de talls i ferides, ja que és un potent cicatritzant que a més té efecte relaxant.
També podràs aconseguir les reposicions pels ja iniciats, uns sobres que només contindran la matèria primera. D’aquesta forma, el client que ja ha comprat un kit pot tornar a fer la crema a un preu més reduït.

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i/o les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions20 × 10 × 20 cm