Enter your keyword

Sold

Kit fes la teva llibreta cosida

24,00

En aquest kit trobaràs tot el necessari per aprendre les tècniques bàsiques de l’enquadernació. Tria el paper que més t’agradi i tindràs una llibreta cosida totalment personalitzada.

Amb un acabat d’autèntic professional crea infinitat de projectes per a tu o per regalar.

Clear
KENQLIB. Out of stock 25 × 10 × 20 cm .5 kg , , . , , , , , , , .

Description

Kit fes la teva llibreta cosida

Diverteix-te fent aquesta llibreta cosida que podràs fer servir per al que tu vulguis. Amb el “kit fes la teva llibreta cosida” crea infinitat de projectes per a tu o per regalar. Amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Podràs realitzar les teves pròpies llibretes aprenent les nocions bàsiques d’enquadernació i a utilitzar les seves eines principals. Per als teus apunts de classe, com agenda, com àlbum de records o fins i tot com a diari per guardar les teves idees més íntimes … les possibilitats d’aquesta llibreta són infinites.
En aquest kit trobaràs tot el necessari per crear des de zero una llibreta cosida. Totes les peces vénen pre-tallades perquè no perdis el temps i vagis directament al que importa, al procés d’enquadernació. Pots triar entre diversos papers per personalitzar totalment el teu projecte i la tela i el fil d’enquadernar que s’inclouen combinen perfectament amb el paper escollit. Les instruccions vénen il·lustrades amb gràfics explicatius perquè et sigui molt fàcil seguir-les … ja veuràs, no és gens complicat. També s’inclouen una sèrie d’eines que et serviran en els teus propers projectes. Podràs realitzar infinitat de llibretes adaptant les mesures de les instruccions i la resta de materials són molt fàcils de trobar a les botigues de manualitats.
Si vols convertir-te en un mestre enquadernador també tens el kit per fer una carpeta d’anelles. T’aviso, una vegada t’inicies en l’art de l’enquadernació no es pot parar … és tot un vici!!!

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions25 × 10 × 20 cm