Enter your keyword

Kit fes la teva carpeta d’anelles

24,00

En aquest kit trobaràs tot el necessari per aprendre les tècniques bàsiques de l’enquadernació. Tria el paper que més t’agradi i tindràs una carpeta d’anelles totalment personalitzada.

Amb un acabat d’autèntic professional crea infinitat de projectes per a tu o per regalar.

Clear
KENQCARP. In stock 25 × 10 × 20 cm .5 kg , , . , , , , , , , .

Description

Kit fes la teva carpeta d’anelles

Diverteix-te fent aquesta carpeta d’anelles que podràs fer servir per al que tu vulguis. Amb el “kit fes la teva carpeta d’anelles” crea infinitat de projectes per a tu o per regalar. Amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Podràs realitzar les teves pròpies carpetes aprenent les nocions bàsiques d’enquadernació i a utilitzar les seves eines principals. Per organitzar els teus papers, com agenda, per guardar les receptes més especials, com àlbum de records o fins i tot per als teus apunts de classe … les possibilitats d’aquesta carpeta són infinites.
En aquest kit trobaràs tot el necessari per crear des de zero una carpeta d’anelles. Totes les peces vénen pre-tallades perquè no perdis el temps i vagis directament al que importa, al procés d’enquadernació. Pots triar entre diversos papers per personalitzar totalment el teu projecte i la tela d’enquadernar que s’inclou combina perfectament amb el paper escollit. Les instruccions vénen il·lustrades amb gràfics explicatius perquè et sigui molt fàcil seguir-les … ja veuràs, no és gens complicat. També s’inclouen una sèrie d’eines que et serviran en els teus propers projectes. Podràs realitzar infinitat de carpetes adaptant les mesures de les instruccions i la resta de materials són molt fàcils de trobar a les botigues de manualitats.
Si vols convertir-te en un mestre enquadernador també tens el kit per fer una llibreta amb un cosit molt maco. T’aviso, una vegada t’inicies en l’art de l’enquadernació no es pot parar … és tot un vici!!!

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions25 × 10 × 20 cm