Enter your keyword

Kit fes la teva carpeta d’anelles

Kit fes la teva carpeta d’anelles

24,00

En aquest kit trobaràs tot el necessari per aprendre les tècniques bàsiques de l’enquadernació. Tria el paper que més t’agradi i tindràs una carpeta d’anelles totalment personalitzada.

Amb un acabat d’autèntic professional crea infinitat de projectes per a tu o per regalar.

Clear
KENQCARP. In stock 25 × 10 × 20 cm .5 kg , . , , , , , , , .

Description

Kit fes la teva carpeta d’anelles

Diverteix-te fent aquesta carpeta d’anelles que podràs fer servir per al que tu vulguis. Amb el “kit fes la teva carpeta d’anelles” crea infinitat de projectes per a tu o per regalar. Amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Podràs realitzar les teves pròpies carpetes aprenent les nocions bàsiques d’enquadernació i a utilitzar les seves eines principals. Per organitzar els teus papers, com agenda, per guardar les receptes més especials, com àlbum de records o fins i tot per als teus apunts de classe … les possibilitats d’aquesta carpeta són infinites.
En aquest kit trobaràs tot el necessari per crear des de zero una carpeta d’anelles. Totes les peces vénen pre-tallades perquè no perdis el temps i vagis directament al que importa, al procés d’enquadernació. Pots triar entre diversos papers per personalitzar totalment el teu projecte i la tela d’enquadernar que s’inclou combina perfectament amb el paper escollit. Les instruccions vénen il·lustrades amb gràfics explicatius perquè et sigui molt fàcil seguir-les … ja veuràs, no és gens complicat. També s’inclouen una sèrie d’eines que et serviran en els teus propers projectes. Podràs realitzar infinitat de carpetes adaptant les mesures de les instruccions i la resta de materials són molt fàcils de trobar a les botigues de manualitats.
Si vols convertir-te en un mestre enquadernador també tens el kit per fer una llibreta amb un cosit molt maco. T’aviso, una vegada t’inicies en l’art de l’enquadernació no es pot parar … és tot un vici!!!

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions25 × 10 × 20 cm