Enter your keyword

Kit fes el teu propi aftershave

20,00

La nostra gamma de kits de cosmètica compta amb: hidratant facial, crema de mans, desmaquillant, aftershave i ungüents (petits blaus i cremades). Prepara’t perquè ha arribat el moment de fer la teva pròpia cosmètica.

KCREMAA. In stock 20 × 10 × 20 cm 0.5 kg . , , , , , , , , , , .

Description

Kit fes el teu propi aftershave

És possible fer a casa cosmètica natural de manera senzilla i barata? La resposta és sí i la tens en els nostres kits de cosmètica. Uns kits totalment naturals amb els quals et divertiràs i aprendràs fent les teves pròpies cremes. La nostra gamma de kits de cosmètica compta amb: hidratant facial, crema de mans, desmaquillant, aftershave i ungüents (blaus i cremades). Prepara’t perquè ha arribat el moment de fer la teva pròpia cosmètica. I si el kit és per regalar … recorda que amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Als nostres kits trobaràs la matèria primera i un manual d’instruccions per guiar-te en el procés de creació. Són uns kits DIY 100% naturals i vegans i, en la mesura del possible, utilitzem productes ecològics i de proximitat.
En el “kit fes el teu propi aftershave” tens tot el necessari per fer la teva pròpia crema per a desprès de l’afaitat. Els nostres kits inclouen extractes d’herbes curosament escollides segons les seves propietats. El te verd i la calèndula són ideals per al tractament de la irritació de la pell produïda desprès de l’afaitat  ja que tenen propietats anti-inflamatòries. A més a més, amb l’àloe vera hidratem i reparem la pell proporcionant-li suavitat i protecció.
També podràs aconseguir les reposicions pels ja iniciats, uns sobres que només contindran la matèria primera. D’aquesta forma, el client que ja ha comprat un kit pot tornar a fer la crema a un preu més reduït.

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i/o les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions20 × 10 × 20 cm