Enter your keyword

Kit cus el teu cactus de tela petit

12,00

En aquest kit trobaràs tot el necessari per crear aquests divertits cactus. Tria la forma i la tela que més t’agradi i tindràs un cactus totalment personalitzat.

Diverteix-te creant aquest cactus de tela!!!

Clear
KCACTUSP. In stock 12 × 12 × 25 cm .4 kg , , , . , , , , , , , .

Description

Kit cus el teu cactus de tela petit

Si ets d’ànima creativa, no deixis de fer algun dels nostres cactus. Amb el “kit cus el teu cactus de tela petit” pots triar entre dues formes de cactus i entre diferents teles … així tindràs un cactus totalment personalitzat. Amb els nostres kits fas dos regals, l’experiència de la fabricació i el producte acabat per al seu ús posterior.
Posa un cactus a la teva vida i l’ompliràs de color!!! Sí sí, no tots els cactus són verds i tenen punxes. Aquests de tela no es reguen i no punxen … i sobretot tenen color. A més de decoratius, aquests cactus poden ser molt útils: per clavar-lis fotos, deixar notes, guardar les joies, per a les agulles de costura, …
En aquest kit trobaràs tot el material necessari per crear aquests divertits cactus de tela. Tens dues formes per triar: el “Cactus gemelus” i el “Chumberalis mini”. També tens 7 teles diferents perquè triïs la que millor et combina amb la decoració de casa. El fil i la decoració que s’inclou al kit combinen perfectament amb la tela escollida. El patró que s’inclou el pots reutilitzar tantes vegades com vulguis per fer noves creacions. Aquest projecte és molt fàcil de fer però el resultat és espectacular. No cal que sàpigues cosir, ja que la puntada que es fa servir és molt senzilla i tens un gràfic explicatiu a les instruccions.
Aquests cactus quedaran molt bé a qualsevol racó de casa teva. Pots combinar els cactus petits amb els cactus grans i fer un raconet de diferents formes i colors, ja veuràs què maco que queda!!!

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

El patró i les instruccions són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,4 kg
Dimensions12 × 12 × 25 cm