Enter your keyword

Kit crea els teus propis segells

22,00

Aquest kit d’iniciació inclou tot el material necessari per començar a estampar els teus propis segells. En el kit trobaràs tota la informació passo a pas per crear els teus segells des de zero i consells per carvar i estampar. També trobaràs un qüadern amb imatges que pots utilitzar per fer els teus primers segells..

KCARVATS. In stock 20 × 10 × 20 cm .5 kg , , . , , , , , , , , .

Description

Kit crea els teus propis segells

El carvat de segells és tot un art … consisteix a crear els teus segells per estampar utilitzant únicament una goma de carvat i una gúbia. Aprèn els secrets del carvat de segells des de casa i al teu ritme. Diverteix-te fent els teus propis segells per als teus treballs d’scrapbooking, decorar caixes, per estampar samarretes … o pel que tu vulguis. Amb el “kit crea els teus propis segells” podràs fer infinitat de projectes per a tu o per regalar. Personalitza els teus treballs amb els teus propis segells!!!
Aquest kit d’iniciació inclou tot el material necessari per començar a estampar els teus propis segells. En el kit trobaràs tota la informació pas a pas per crear els teus segells des de zero, consells per carvar i estampar qualsevol tipus de segell i també incloem un petit quadern amb imatges que pots utilitzar per fer els teus primers segells, en aquest quadern trobaràs diferents tipus de segells i com carvar-los (diferències entre positiu i negatiu d’un segell, segells multicapa, …). En el kit incloem un joc de gúbies amb 5 puntes intercanviables per als diferents traçats de carvat, 2 tipus de gomes de carvat perquè puguis veure les diferències entre elles i escollir la que millor s’adapti als teus projectes i una tinta tot terreny que et permetrà estampar en tela, paper o fusta.
Podràs realitzar els teus propis segells aprenent les nocions bàsiques del carvat i a utilitzar les seves eines principals. Pels teus àlbums de records, per a la teva agenda, per estampar sobre tela … les possibilitats són infinites.

Els nostres kits inclouen tot el material necessari per desenvolupar el projecte escollit. També trobaràs eines especialitzades que podràs utilitzar en futurs projectes, a més d’unes instruccions d’ús en paper.

Les instruccions i el quadern d’imatges són només per a ús personal. No està permès vendre, distribuir o publicar cap dels anteriors. Es permet la comercialització del producte acabat sempre que ens citis.

Additional information

Weight0,5 kg
Dimensions20 × 10 × 20 cm