Enter your keyword

Com són els nostres tallers

La nostra idea de taller és que no només vinguis a les classes a aprendre la “teoria” sinó que et vagis amb un “projecte” fet per tu i que puguis aplicar el que has après per fer molts més. A tot això, li sumem un ampli espai prenent un cafè amb galetes, escoltant la musiqueta que t’agrada, i compartint el teu temps amb gent com tu.

Algunes de les tècniques que pots aprendre amb nosaltres són punt, ganxet, costura i scrapbooking, encara que sempre estem experimentant noves disciplines.

Com m’apunto?

Escriu-nos un email a info@unmondidees.cat o truca’ns al 931169232 indicant-nos el curs que t’interessa. També pots fer-ho a través del nostre facebook apuntant-te a l’esdeveniment publicat. T’informarem sobre la disponibilitat de places i tot el que necessites saber del curs en qüestió. I si ja està ple? t’avisarem i t’inclourem en la llista d’espera. Si s’allibera alguna plaça, et cridem!

Haig de portar alguna cosa per al taller?

L’única cosa que has de portar el dia del taller són moltes ganes d’aprendre, ja que tot el material el posem nosaltres

Quin nivell haig de tenir per poder apuntar-me?

No importa el teu nivell perquè molts dels tallers els començarem des de zero, ensenyant-te pas a pas

Vols aprendre una tècnica que nosaltres no impartim?

Si tens una idea de taller només has de posar-te en contacte amb nosaltres, estudiarem la teva proposta i qui sap? potser surt un taller d’ella

Em vull apuntar a un taller però no em va bé aquest dia

Si hi ha algun taller que t’agrada però els horaris proposats no et van bé, convenç a una amiga (com mínim, jejeje) i buscarem el millor horari perquè no t’ho perdis

Ets tallerista i cerques un espai on realitzar les teves classes de forma regular?

Posem a la teva disposició el nostre espai perquè puguis realitzar aquestes activitats, siguin de forma puntual, o continuada. Contacta amb nosaltres i exposa la teva idea, pots disposar del nostre taller per menys del que t’imagines.

 

Et regales unes hores de creativitat?