Enter your keyword

“Fundació Tallers”, bijuteria social

“Fundació Tallers”, bijuteria social

El que més m’agrada del nostre projecte de botiga és la diversitat de productes artesanals que tenim, i si a més a més, el proveïdor és una fundació encara té més valor. Des d’un principi volíem treballar amb productes de venda social perquè és una compra que implica, perquè es una compra que ajuda.

Una de les fundacions amb les que treballem és la Fundació Tallers que és una entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, amb seu a Sta. Coloma de Gramenet, Badia del Vallès i Barcelona. Per assolir-ho compten amb diferents serveis a les empreses i serveis a les persones.

“La missió de Fundació Tallers és garantir la inserció sociolaboral de les persones amb diversitat funcional, de manera que millorin la seva qualitat de vida, treballant amb una gestió sostenible, participativa i un tracte personalitzat.

Cooperació, coherència, compromís i excel·lència són els nostres valors

El comerç local també es compromet amb la Responsabilitat Social. Els comerciants, a partir de les seves decisions de venda també contribueixen a la difusió de productes de comerç just i amb un valor social. Un dels projectes de Fundació Tallers, és la vinculació amb el comerç local a través de la distribució de bijuteria artesanal realitzada per persones amb diversitat funcional.

Es presenta a les botigues una bijuteria diferent, atractiva, de qualitat i que segueix la tendència, amb colors de temporada. I, a més, amb un gran valor artesanal i social. Des d’aquí volem agrair a tots els comerços col·laboradors, haver apostat per aquesta iniciativa, i convidem a tot aquells que els pugui interessar, a formar part d’aquest bonic projecte.”
Un regal diferent, original, d’artesania i amb el valor social de col·laborar en la inserció sociolaboral de persones amb diversitat funcional. Una forma molt maca de col·laborar, no creus?