Enter your keyword

10 idees per el dia del pare

10 idees per el dia del pare

10 idees per el dia del pare

Comença el compte enrere, s’apropa el dia del pare i cal trobar una sorpresa per dir-li quant l’estimem. Ja tens pensat el regal?

Viatgers, gurmets, esportistes, presumits, tecnològics… No importa com sigui el teu pare, el pròxim 19 de març encertaràs segur amb algun dels regals que et proposem. I encara que sabem que el que més il·lusió li farà serà una gran abraçada, no està malament sorprendre’l complint algun dels seus “desitjos”.

PER ALS ESPORTISTES
Aquesta modalitat de pare inclou a aquells als quals els agrada practicar esport en les seves estones d’oci. Independentment de l’esport que practiquin encertaràs amb aquest kit de preparació de crema relaxant muscular que ajudarà a alleujar els dolors després de l’exercici físic.

PELS MÉS PRESUMITS (o no)
El Dia del Pare pot ser una bona oportunitat per renovar el seu armari. Et proposem una sèrie de samarretes molt divertides que faran d’ell un papi molt especial.

PER SIBARITES
Qualsevol gadget relacionat amb la cuina podrà fer les funcions de regal del Dia del Pare. Si és un apassionat del vi, tingues per segur que un set de vi amb diferents accessoris, serà un regal encertat. Si és un amant dels tes, pots regalar-li aquests packs de te.

PER ALS APASSIONATS DE LA TECNOLOGIA
El teu pare és un business man? Regala-li una bossa-maletí perquè porti el portàtil sempre al seu costat. Si no té portàtil però si té una tablet, aquí tens aquestes fundes de neoprè perquè la seva “joguina” estigui protegida.

PER ALS AVENTURERS (que fan seu el lema de “fins a l’infinit, i més enllà”)
Les polseres paracord són un regal perfecte per als pares més aventurers. Aquesta pràctica polsera ens brinda la possibilitat de portar en una sola peça dos components -corda i mosquetó- que en determinades situacions ens trauran d’una dificultat.

PER ALS MÉS “COQUETOS”
Si estàs buscant regals originals per a pares als quals els agrada cuidar-se aquí et presentem una bona idea per sorprendre en el Dia del Pare “presumit”, per exemple un pack d’afaitat amb ingredients naturals.

PER A PARES PRÀCTICS
A aquest tipus de pare li agrada el control pel que qualsevol regal que li ajudi a organitzar-se serà benvingut … carteres, moneders, clauers i portadocuments.

PER A NOSTÀLGICS
Sempre tenim algun record entranyable que volem recordar i que no es perdi en el temps. Regala un *portarretrat per immortalitzar aquest moment tan especial per a ell i li arribaràs molt endins.

PELS QUE ELS AGRADA JUGAR
Jugar no té edat! Aquí tens alguns dels jocs de taula més tradicionals però amb un toc diferent.

PELS QUE S’ATREVEIXEN A TOT
Si és del tipus de pare que li agrada provar noves experiències, sorprèn-li amb una experiència inoblidable!!! et proposem realitzar algun dels tallers perquè pares i fills comparteixin un temps junts i a més aprenguin a enquadernar, transferència d’imatges, … i per què no, a teixir trapillo.

Esperem que aprofitis totes aquestes idees i que trobis el regal ideal per a aquest dia.

Feliç dia del pare!