Enter your keyword

10 comptes d’instagram  … molt DIY

10 comptes d’instagram … molt DIY

L’any passat us vam recomanar alguns comptes d’instagram que destacaven per tenir un punt artístic i creatiu i que se sortien de les típiques fotos amb gats, peus i terres bonics (10 recomanacions per instagram). Avui us volem acostar al món del DIY a través d’uns crafters com la copa d’un pi que segur que us serviran d’inspiració. 10 comptes d’instagram de diferents disciplines però totes amb alguna cosa en comú … LA CREATIVITAT.

doubletrebletrinkets
Uljana Semikrasa té unes mans que maravillen. Tot el seu treball amb el ganxet reflecteix la passió i el bon gust que posa en tot el que fa. Graciosos amigurumis que són molt especials per la seva grandària ja que Uljana es dedica a fer miniatures perfectes plenes de color i vida.

#friends ?????

Una foto publicada per @doubletrebletrinkets el


thussfarrell
Rebeca Thuss i Patrick Farrell, són fotògrafs i dissenyadors, triomfen a les xarxes socials amb els seus treballs i fotografies. Encara que les flors de paper són sens dubte l’especialitat d’aquest matrimoni ja que han publicat un preciós llibre en el qual es poden trobar fins a 75 dissenys diferents. Si necessiteu fer flors de paper amb qualsevol objectiu i voleu ser originals, sens dubte, aquí trobareu molt més que inspiració en tots els estils que es poden imaginar.


ohhappyday
Oh Happy Day és una empresa dedicada a vendre articles per a festes. Tenen un assortiment impressionant de moneries i preciositats que li alegren el dia a qualsevol. No es dediquen especialment al DIY però en el seu compte d’instagram podeu trobar mil i una idea per a que les vostres festes llueixin divertides i diferents.

We have the year in review up on ohhappyday.com if you want to hear the behind-the-scenes story.

Una foto publicada per Oh Happy Day (@ohhappyday) el


electriceunice
Eunice és una apassionada de la cal·ligrafia i ens ho mostra en el seu compte d’instagram com una explosió de creativitat. Les seves creacions són un clar exemple de l’harmonia i del bon gust ja que combina diferents tècniques, els resultats són increïbles. Aquarel·les, embossing, foil … s’atreveix amb tot.


molla.mills
Molla Mills és una dissenyadora finlandesa que fa creacions de ganxet amb un estil molt propi basat en patrons geomètrics fets amb punts molt bàsics usant la tècnica de jacquard. Parlar de Molla Mills és parlar de reinventar l’ús del tapestry crochet i el trapillo. Amb un gust exquisit i unes mans prodigioses pel crochet ha creat tota una tendència que reflecteix molt bé en el seu compte d’instagram.


2ndfunniestthing
Amb un toc desvergonyit, Marta és el meu punt feble al món DIY. Els seus vídeos són tan divertits que encara que no tinguis cap cadira que pintar et quedes embadalida mirant-los pel senzill que ho fa tot. Marta és una avanderada del reciclatge i ens mostra en cada tutorial com per pocs diners es poden fer coses molt xules.


elspethmclean
Elspeth McLean és una artista australiana resident a Canadà. Ella denomina el seu estil artístic com “dotillism” ja que realitza acrílics coloristes a força de punts, que combina en complicats dissenys. Crea unes espectaculars pintures de mandalas amb pedres de l’oceà llises i perfectament rodones. Tot un regal per a la vista.


pablosalvaje
Pablo Salvaje és un il·lustrador especialitzat en tècniques de tallat i estampació. Es va criar entre tintes i estampacions, ja que la seva família tenia una impremta i ell ha seguit en la mateixa direcció creant segells carvats a mà que són autèntiques peces de museu. Tots els seus segells s’inspiren a la seva gran passió, la naturalesa i el medi ambient.

Llarga vida ens ofereixi junts

Una foto publicada per S Δ L V Δ J Ξ (@pablosalvaje) el


sarahkbenning
Els brodats estan de moda, i com totes les modes sorgeix amb força a les xarxes socials. Però us volia ensenyar el treball de Sarah K. Benning. Una americana que va estudiar Belles arts i que ara viu a Menorca. S’inspira en la decoració d’interiors de l’illa. El seu treball està ple d’increïbles detalls. A més els diferents punts i tècniques de brodats que s’empren en una sola peça, fan que aquesta s’ompli de textura i vida.

Going a little cactus crazy over here. (Plus, I spy the January #skbdiy Flowering Cactus design! ?+?=?)

Una foto publicada per Sarah Benning (@sarahkbenning) el


ilovekutchi
I love Kutchi és una botiga de teles que sempre ofereix uns productes diferents i preciosos. Al seu compte d’instagram no només podeu veure fotos de les seves divertides teles sinó que sempre fa repost de les fotos de les seves clientes amb els projectes acabats, per la qual cosa aquest compte és un pou d’inspiració per tot aquell que vulgui cosir alguna cosa bonica.

Una passada. ??? #ilovekutchishop #organicjersey #telajersey #telajerseyorganica #teladepunto

Una foto publicada per Mara Cascais (@ilovekutchi) el
Què? Com se t’ha quedat el cos? Amb quina et quedes tu? Quins altres perfils d’instagram afegiries a la llista?